Saturday, January 28, 2012

Gozba

Doručak je najbolja hrana. Grafit koji je godinama stajao pored Kalenić pijace. Jorge Coira nam servira sva tri obroka u senci čuvene katedrale u Santiago de Campostelo, u Galiciji. 

Zgusnut film prepun različitih tokova od kojih se neki dotiču kao životi Sol (Esperanza Pedreno) i Edua (Luis Tosar). Sol je domaćica u krizi, Edu dugogodišnji ulični svirač, njena stara simpatija. Sol otpočinje dan doručkom šampiona. Luca (Xose Barato) i Nuria (Cristina Brondo) imaju doručak posle naizgled samo jednonoćne avanture.




Vladimir (Pedro Alsono) pokušava da spremi romantični obrok i privuče svoju partnerku iz filma. Drustvo mu prave rodjaci koji nepozvani upadaju posle doručka posle pijankke. Jedino njegova ponuda će vam otvoriti apetit. Juan (Juan Carlos Vellido) vodi sa sobom šankericu Anu (Camila Bossa) kao pratnju na ručak kod brata Victora (Victor Fabregas) gde hranu sprema njegov ljubavnik Sergio (Sergio Peris-Mencheta) što neuspešno sakrivaju.


Stari bračni par koji sve svoje obroke jede u tišini bez i jedne progovorene reči. Jedan obrok u restoranu kog vode dve žene od kojih jedna želi drugu karijeru. Obrok na audiciji iz kineskog fast food restorana začinjena je smrću. Jedan Makedonac koji krade svoj obrok.  Film koji će vam začiniti i zasititi emocije.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...